Bodybrain - Official Page
 
 
What people are saying about BODYBRAINVad folk säger om BODYBRAIN …
"Medvetenheten om hur viktigt hälsosam mat är, har gett mig en enormt ökad prestationsförmåga och uthållighet! Med rätt balans i kroppen går det snabbt från tanke till handling. Alla höga berg "känns som" just do it! “ Inga proppar i tillvaron, med ett "flöde" i kropp och tanke. Alla mina vänner (egna företagare) och mina anställda är mycket, mycket nöjda. Lyriska är ordet"
 
- Eva Olsson - VD & Ägare av Cafe´ Condeco, den berömda och den mest expanderande ´Cafe-kedjan i Göteborg, Sverige, samt Fröken Olssons, Evas Paley & Muffins butikerna.
 
***
"Jill är en otroligt, öppen, medkännande, intuitiv och generös person! Jag rekommenderar fullt att du tryggt och säkert kan överlämna dig till Jills händer & kunskap."
 
- Eva Bergman - berömd skådespelare och chef för Backa Teater i Sverige
 
***
"Jill är en modern Hippokrates. Hon har en gedigen kunskap om helhetstänkande, vilket innebär både kropp och själ. Jill har hjälpt mig att bli ledare för mitt eget liv idag!"
 
- Suzanne Tengberg - Personlig Coach i Ettstegitaget ("Steg-för-steg") - Tidigare personalchef på Volvo Technology Development, Sverige
 
***
"Det viktigaste jag skulle säga om behandlingen jag fått från Jill är: äntligen känner jag mig som mitt gamla jag igen! Faktum är att jag känner mig som " pånyttfödd ", som om jag fått ett nytt liv. Jag känner mig också friare, tryggare och mer oberoende eftersom jag kan styra min hälsas öde.
 
När jag först träffade Jill hade jag mycket allvarliga symptom, som jag hade haft i åratal. Även om jag använde mina mediciner, så blev jag inte bättre. Jag var allvarligt sjuk när jag började behandlingen. Min energi var så låg, att jag kunde sova hela dagen lång. Listan med de problem var lång: fibromyalgi, migrän, tarmproblem, allergier, sömnlöshet, hjärndimma, depression, hypotyreos och de var bara några av mina hälsosymptom.
 
Jills helhetsanalys visade också att jag var utbränd från en hög stressnivå i mitt jobb och jonglering med för många bollar på en gång, inklusive dålig hälsa.
 
Efter att jag började min holistiska behandling med Jill, förbättrades min hälsa varje dag och varje vecka. Efter bara 3 månaders behandling, började jag må mycket bättre. Efter 12 månaders behandling, 18 av 20 symptom, däribland låg energi, var borta!
 
Jag rekommenderar Jills tjänster helhjärtat, eftersom jag är 90 % återhämtad, efter bara ett år, och jag känner mig hundra gånger bättre och mer effektiv, från det att vi först träffades och behandlingen påbörjades. Jill som person är väldigt öppen, lätt att prata med, samt har förståelse, medkänsla, är kunnig och pålitlig. Hon var alltid tillgänglig när jag behövde henne, och mycket stödjande under en mycket svår tid i mitt liv.
 
Jag anser henne som min mentor i min hälsoresa, som hjälpte mig att öppna många dörrar och göra fantastiska upptäckter på vägen! "
 
- Svetlana Petrov-Tidigare Forskare på AstraZeneca, Sverige
 
 
 
 
 
 

 

Kontakt 

 
Jill Karlsson Kazikos
 
Biomedical Scientist
Holistic Therapist
Nutrition Therapist
  
 
 
Skype
jillkazikos
 
  
Email
Bodybrain E-mail

 

Sök 

 

 

SOCIALS

 Bodybrain Facebook Page Bodybrain Instagram Page Bodybrain Linkedin Page Bodybrain Blogger Page
 
 

Länkar

 

KONTAKTFORMULÄR

Namn *
E-mail *
Telefon
Meddelande